Gideonsbergs IF 2

Referat

Referat: Sala FF - Gideonsbergs IF 2

En fin plan och ett vädet som väntade på första droppar regn...hade varit välkommet?!
Matchen startar vi bra..rullar fint från jantelagen till känt. Tålmodigt och vågat men på ett bra sätt. Vi är det bättre laget och skapar några halvlägen i början. Det första målet kommer i den 14 :de minuteb då Madde snyggt kobbar deras målvakt.
Snyggt mål! Redan i minit 19 utökar vi ledningen med mål av Madde igen...denna gång fri med målvakt dintar skott och lurar målvakten med en tvåfotare. Igen ett kanonmål! Sala som har en hel del omställningar hotar på vpran vänsterkant är igenom o slår ett par inspel som i 29:de minuten resulterar 1-2. Det som är tydligt idag är våran vilja som i 33 minuten visar vad vi vill..Efter lite kamp o slit får Lovusa bollen i ett bra läge utanför halvcirkel och hon tycker till bollen från distans och över deras målvakt...3-1 ( också mycket snyggt) är ett faktum och även halvtids resultat.
Andra har Sala tagit lite mer av spelet och vi har problem med våra passningar.
En bit in i halvleken har vi börjat hitta rätt igen och dom går ner på 3 backs linje. Vi får nu mycket omställningslägen och många lägen till fler mål. Ett av dessa lägen får Bovve ett friläge från kanten och skjuter högt i främre stolpen där målvakten tappar in det "hårda" skottet! (49:de min).
Vi har nu gjort flera byten där pigga spelare kommer in och hotar offensivt...klart bevis på bra bänk!
Slutresultatet 5-1 gör Ella Åkerberg efter mönster anfall där vi till slut för in bollen i bortre hörnet.
Våra motståndare så? Siffrorna låter som enkel match men vi fick jobba hårt o vår målvakt Emilia fick göra någraa kvalificerade räddningar för att freda målet. Matchen var jämnare än vad siffrorna visar.
Hur som tycker jag alla levererar bra och idag har många mycket bra insatser.
Matchens kex: Nattaly San Juan gör 90 minuter efter lång sjukfrånvaro o gör det med bravur.
En liten personlig kexchoklad från mig ska Madde få, då hon gör två både snygga och viktiga mål. Jag står i skuld till dig Madde! ??